Consulta aquí alguns exemples de treballs de fusteria realitzats:

CUINES

La nostra empresa s’adapta als gustos dels nostres clients elaborant cuines amb segell personal, adaptant les instal·lacions dels nous accessoris de cuina, combinant les cuines tradicionals amb els avanços més moderns, sense oblidar les cuines més novedoses.

PORTES

La varietat de les nostres portes pot deixar satisfer tant al client amb gustos més tradicionals, com al més modernista, combinant els diferents materials que van des del DM per lacar, fins les fustes tropicals

BANYS

Cal saber l’espai que tenim per poder construir un moble de bany, ja que un disseny a vegades no va bé amb l’espai. Per això, podem aconsellar, segons l’espai de què disposi al seu bany, el moble que més s’ajusti a les seves necessitats.

FINESTRES

Tenim un gran catàleg de finestres correderes, de sistema Europeu, pivotants, etc. però en el que som especialistes és en finestres tradicionals amb la màxima seguretat, tant per impedir l’entrada d’aire com la de l’aigua a la casa

MOBLES

Fabricam mobles tan rútsics com moderns, adaptant-nos al gust del client i l’espai que ha d’ocupar el moble.

Treballam amb tot tipus de materiales per a la fabricació de taules, cadires, prestatgeries, etc.

ARMARIS

A Fustes Ca’n Vaquer fabricam armaris encastats amb portes abatibles i correderes, així com armaris clàssics i vestidors i sempre adaptant-nos als gusts dels nostres clients.

ALTRES

Ens dedicam a la fusteria en general, per això podem oferir una gran varietat de treballs en fusta com baranes, ecales, llits, bancs, etc.

Adreça

Camí de Ca's Jurat, 19
07100 Sóller (Mallorca)

Telèfon

971 63 31 03
607 34 18 58

Correu electrònic

fusteria@canvaquer.com